Oferim exact ceea ce cauti: CALITATE, PUTERE, SUNET. Aceste cuvinte nu sunt doar sloganul CustomExhaust, ci si filozofia care conduce compania. Oferim servicii de calitate superioara!

Suntem aici pentru a te ajuta!

Soseaua Morarilor Nr. 2 Reper: in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency;

contact@customexhaust.ro

Urmareste-ne acum!

CUSTOM EXHAUST SYSTEMS

DESCOPERA SERVICE-UL NOSTRU!

Service-ul deschis in luna mai anul 2013 vine echipat la standardele actuale. Suntem situati intr-o fosta platforma industriala – fosta fabrica FRB – unde ocupam in acest moment o hala de peste 1500 m2.

14 elevatoare dintre care 6 cu o capacitate de ridicare de 4 tone , o statie completa de vulcanizare si echilibrare roti, trei aparate profesionale de incarcare freon si diagnosticare instalatie AC, standuri de frana si geometrie computerizata, cele mai noi programe de testare si diagnosticare computerizata toate operate de personal calificat va stau la dispozitie 5 zile din 7 pentru a va rezolva cele mai complexe probleme care pot aparea la masina dvs.

Service-ul beneficiaza de autorizare RAR si poate presta toate opratiunile de mecanica si electrica auto autorizate de legile si reglementarile in vigoare. Garantia lucrarilor efectuate in service-ul nostru este de 3 luni calendaristice de la data efectuarii.

Zona speciala de asteptare clienti permite vizualizarea permanenta a interventiilor care se efectueaza asupra masinii iar daca doriti puteti sta in permanenta alaturi de masina dvs pe toata durata reparatiilor.

Iti oferim garantia calitatii! Fura toate privirile si ofera-ti un boost de confidenta!

CATALIN CHITU

owner grup revizie romania
O NOUA FILIALA
100
ANI

EXPERIENTA
IN DOMENIU

100
K

CLIENTI
MULTUMITI

200

MECANICI
PASIONATI

10
K

MASINI
TUNATE

Atmosfera din SERVICE-UL NOSTRU

Servicii De Calitate Pentru Masina Ta

Custom Exhaust ofera o gama extinsa de servicii. Astfel, avem acces la toate componentele necesare pentru lucrarile de service, verificare si reparare sistemelor de evacuare – de la montare de sisteme de esapament care nasc performanta, la reparatii clasice.

DEDICARE

inovatie

CONSULTANTA

PASIUNE PENTRU MUNCA

CustomExhaust - experti în autoturisme

Custom Exhaust este locul potrivit unde oferim servicii de calitate pentru masina ta!

Specialistii din cadrul service-urilor auto CustomExhaust by Revizie Auto Service au acces direct la un ansamblu de cunostinte vaste.

Suntem in pas cu ultimele tehnologii

Expertii de la Custom Exhaust sunt pregatiti si echipati cu tehnologii de ultima generatie pentru toate tipurile de vehicule, pentru a le mentine intr-o stare perfecta de drum.

Astfel, avem acces la toate componentele necesare pentru lucrarile de service, verificare si repararea sistemelor de evacuare – de la montare de sisteme de esapament care nasc performanta, la reparatii clasice.

Sfaturi personalizate si solutii dedicate

Fie ca ai nevoie de consultanta sau de servicii dedicate pentru masina ta, noi te putem ajuta.

Specialistii din cadrul service-urilor auto CustomExhaust by Revizie Auto Service au acces direct la un ansamblu de cunostinte vaste.

Masina ta este pe cele mai bune maini

Masina ta este pe cele mai bune maini cand o aduci la Service Custom Exhaust by Revizie Service Auto pentru intretinere si reparatie.
Ne tratam clientii cu un respect deosbit. De aceea oferim un raport excelent pret/performanta, costuri reduse si calitate de top.

CUSTOM EXHAUST - UN NOU DEPARTAMENT GRUP REVIZIE ROMANIA

In service-ul nostru poti efectua orice lucrare de mecanica sau electrica pentru orice autoturism , din orice generatie, cu orice tip de propulsor fie el termic , hibrid sau electric , SUV sau duba de mici dimensiuni.

Avem 13 puncte de lucru individuale , la care se adauga stand de geometrie computerizata de ultima generatie, stand de frane si servicii de vulcanizare si echilibrare roti.

Iti putem oferi si servicii de diagnoza computerizata pentru marea majoritate a autovehiculelor moderne. Ne poti contacta chiar si daca tot ce ai nevoie este un simplu sfat.

Te asteptam!

CUSTOM
EXHAUST
GRUP REVIZIE ROMANIA

UNDE NE MAI GASESTI?